Kako će izgledati trenutno najpopularniji Hearthstone špilovi kada dođe rotacija?

Kako će izgledati trenutno najpopularniji Hearthstone špilovi kada dođe rotacija?

Bliži nam se proleće, a to znači i vreme najvećih promena za Hearthstone. Vreme kada nam ne samo dolazi prva ekspanzija godine, nego i kada dolazi do rotacije i kada čak tri stara seta napuštaju Standard i odlaze u Wild.

U ovom slučaju, to će biti tri seta iz 2017. godine, godine Mamuta. To su Journey to Un’Goro, Knights of the Frozen Throne i i Kobolds & Catacombs.

Uticaj na metu će biti ogroman, jer su u pitanju tri verovatno i najjača seta u istoriji ove igre, koja su u igru dovela mehanike kao što su Hero karte i Quest karte, koje i dan danas na mnoge načine dominiraju Hearthstone metom.

Ovo će biti posebno značajno zbog toga što su generalno setovi iz prethodne godine smatrani veoma slabim, sa veoma malo uticaja na metu, ako izuzmemo Odd/Even špilove, tako da očekujemo drastične promene, i biće zanimljivo videti u kom pravcu će otići meta.

Koliko setovi iz 2017. godine imaju ogroman uticaj i danas na metu. možemo najbolje videti ako pogledamo sliku dole, koja pokazuje trenutno popularne špilove u februarskoj meti, i karte bez kojih ostaju jednom kada dođe rotacija.

autor slike: u/capitantelescopio

Related Articles