Overwatch dobija novog heroja

Overwatch dobija novog heroja

Blizzard je pre nekog vremena najavio da radi na novom heroju koji će biti dostupan u Overwatch-u. Nakon ove vesti uzbuđenje fanova je raslo sve dok juče nisu konačno izbacili novog heroja na Public Test serveru.

Naime, novi heroj se zove Sigma i on je po svoj prirodi veoma Tank heroj. Njegov Basic Attack se zasniva na tome što ispaljuje kuglice koje su mogu odbijati od svaki objekat na mapi i time pogađanje neprijatelja čini mnogo lakšim. Prva magija koju ovaj heroj poseduje je štit koji može postaviti bilo gde u svom dometu i on će odbijati sve nadolazeće napade. Što se druge magije tiče, ona par sekundi skuplja kamenje i lansira ga ka neprijatelju, ukoliko ga pogodi on će biti stanovan izvesno vreme. Njegova shift magija predstavlja vrtlog koji upija neprijateljke projektile i time kao pravi tenk štiti svoju ekipu na najbolji mogući način. Na samom kraju dolazimo do njegove ultimativne magije koja i više nego superiorna. Naime, ona može da stvori gravitacioni krug na mapi koji će sve neprijateljske heroje podići u vazduh i onda baciti na pod pri čemu će nanetu štetu od 50% maskimalnog helta. Važna stvar kod ove magije je to što Sigma može da leti sve vreme dok je kastuje i time ima mnogo više mogućnosti pri postavljanju gravitacionog kruga.

Nije tačno poznato kada će ovaj heroj biti dostupan na zvaničnom serveru ali mi očekujemo da to bude za nekih dve do tri nedelje.

Related Articles