Najbolji potezi velikog finala ESL One-a u Njujorku i bonus potez KennyS-a

Najbolji potezi velikog finala ESL One-a u Njujorku i bonus potez KennyS-a

Sinoć smo gledali jedno fantastično finale u kojem su se sastali Astralis i Evil Geniuses, bivši NRG. EG je uspeo da nastavi svoju fantastičnu formu i da pred domaćom publikom savlada favorizovane Dance. Iako je bilo pregršt lepih poteza, mi smo izdvojili 3, koja su se nama najviše dopala.

Za početak, izddvojili smo jednu rundu u kojoj je Cerq uzeo 3 fraga sa AWPom. Iako je prvi bio relativno očekivan pogodoak, drugi je stvarno bio prelep.

Na drugo mesto izdvojili smo sjajno izletanje Tarika, koji je ovim potezim stavio tačku na veliko finale. U pravom trenutku iskočio je pred četiri protivnika, eliminišući trojicu, pre nego što su ga zasutavili.

Iako nije uspeo juče da slavi, device je kao i obično imao par sjajnih poteza. Ovaj im je doneo ključnu rundi na Trainu, nakon čega su i došli do pobede. Pogledajte samo ove reflekse dvadesetčetvrogoidšnjeg Danca.

Kao što smo i u naslovu naveli, dodali smo možda i najlepši potez jučerašnjeg dana u Njujorku. Ipak, ovo je bilo na predstavi novog Cache-a, gde je KennyS kao i obično briljirao sjajnim AWP potezima.

Related Articles