Da li ste videli Overwatch 2 modele?

Da li ste videli Overwatch 2 modele?

Pre nedelju dana Blizzard je najavio da će njihova popularna pucačina dobiti nastavak, što znači da ćemo dobiti nove, poboljšane modele naših omiljenih junaka.

Iako će se sama igra igrati gotovo isto kao i prvi deo, najavljen je veliki broj novog sadržaja, zbog čega su fanovi odmah postali veom uzbuđeni. Osim što će se fokus igre okrenuti ka priči i PvE modovima, svi likovi bi trebalo da dobiju poboljšane modele.

Iako same promene nisu velike, u narednih par slika možemo videti likove u malo izmenjenim uniformama. dok je sam kvalitet na svim likovima poboljšan, na nekima se to lakše primećuje, dok drugi izgledaju gotovo identično.

Lúcio

Dok nema velikih promena u njegov oklopu, boje su definitvno promenjene, što će mu doneti i malo svežiji izgled.

Mercy

Iako se vide neke minimalne razlike, ona definitvno spada među heroje koji neće dobiti veće promene.

Reinhardt

Renihardt ipak donosi nešto novo. Oklop možda jeste isti, ali nedostatak kacige definitvno donosi potpuno novi izgled ovom junaku.

Winston

Jedan od glavnih likova najave za novu igru dobija par minimalnih promena, koje se na prvi pogled i ne primete. Dobio je novi Jump Pack, armor sa OW logom i malo lepšu frizuru.

Tracer

Njeni noviteti su minimalni, ali ako se dobro zagledate, kvalitet je prilično ulepšan.

Genji

Genji ipak za razliku od nekoliko prethodnika dolazi u potpuno novom outfitu. Za njegov novi oklop možemo reči da izgleda ”kežual”, a trenerka mu za sada fantastično stoji.

Mei

Vratila se sa antarktita, pa samim tim njen outfit izglda malo prijatnije, dok je sam model gotovo identičan.

Related Articles