Poslednja prilika da se prijavite na Games.con turnire

Poslednja prilika da se prijavite na Games.con turnire

Kao i prethodnih godina, RUR će na Games.conu ugostiti najbolje gejmere iz regiona, a svi će dobiti priliku da se isprobaju u svojim omiljenim video igrama. Games.con je najveći festival gejminga i pop kulture u regionu i pod sloganom #LevelovatiSeMora, Games.con predstavlja najnovije svetske gejming hitove, tehnološke inovacije i turnire sa brojnim vrednim nagradama.

Mi pozivamo svakoga ko želi malo da se takmiči da se prijavi na naše turnire, pošto vam prijave takođe daju pristup za sva 3 dana festivala. Ono što je sada važno napomenuti, je činjenica da vreme za prijave polako ističe! Rok za prijave je produžen do 04. decembra.

Za sve fanove najpopularnije svetske igre – Fortnite-a, spremamo 3 veliki turnira sa nagradnim fondom od 3000EUR, gde će se svakog dana festivala održati po jedan. Više informacija na Fortite, Games.con 2019.

Svi ljubitelji mobilnih igara imaće priliku da se takmiče u Clash Royale, Brawl Stars i Fortnite turnirima na telefonima. Više informacija na Clash Royale, Brawl Stars i Fortnite na Games.conu – Telenor Stage.

Sportske igre su uvek dobro posećenje, zato vaš očekujemo na PES20, FIFA20 i NBA 2K20 turnirima.

Oni koji ipak vole timske igre, za njih smo izdvojili Dota 2 i Overwatch turnire. Više informacija za jednu možete pronaći na RUR Dota 2 turnir, Games.con 2019, dok za drugu možete pronaći na Overwatch turnir, Games.com 2019. Overwatch nije jedini Blizzard naslov koji ćemo raditi, a kako da prođe jedan Games.con bez RUR Hearthstone turnir-a, Games.con 2019.

Fenomnelano pikate League of Legends, ali vas saigrači uvek koštaju pobede? Poželeli ste da ih izazovete 1v1, ali oni se uvek povuku nakon meča? Tu je RUR League of Legends 1v1 turnir, Games.con 2019.

Za kraj ostavili smo tabačine. Možda ne toliko popularne u svetu, ove igre kod nas uvek imaju specijalno mesto, pa ćemo tako i ove godine svaki dan posvetiti jednoj popularnoj tabačini. Sav info možete pronaći na sledećim linkovima: Tekken, Street Fighter V i MK11.

Informacija za sve prijavljene i one koji planiraju da se prijave. Svi turniri će uglavnom počinjati oko 12h, tako da je poželjno da svi takmičari dođu oko 11. Što se tiče samih ulaznice, svi koji su se prijavili, svoje će moći na ulazu da preuzme uz ime i prezime, kao i turnir na kojem sa takmiče.

Gde su igre tu je i zabava!

Related Articles