Ucal je novi midlaner Team Griffina

Ucal je novi midlaner Team Griffina

Nakon što se Son ”Ucal” Vohjeon imao još jednu razočaravajuću sezonu, mnogi su fanovi iz Koreje su se zapitali koji tim će želeti da ga dovede u 2020. godini. Iako mu je bilo potrebno malo duže da nađe novu ekipu, talenetovani osamnaestogodišnjak će se pridružiši ekipi Griffin.

Ucal je uvek spadao među manje poznate midlejnere u Koreji, naročito onima koji nisu aktivno gledali LCK. Doduše, to nikako nije umanilo njegov potencijal, a već nekoliko godina se smatra jednim od najboljih mladih igrača u Koreji. Iako možda nije sve pošlo po njegovom planu, on tek sledećeg meseca puni 19 godina, tako da je duga karijera i dalje pred njim.

Prošle godine nastupao je za Afreeca Freecs, gde je imao katastrofalni prvi deo sezone. Ipak, uspeo da je da povrati formu pred naredni deo, gde je njegova ekipa uspela da se domogne plej-fa, dok je on završio kao treći najbolji midlejner po kilovima.

Griffin je nekada bio jedna od najačih ekipa na svetu, ali vremenom izgubili su ključne igrače, dok je sama organizacija zapala u nekoliko finansijskih problema i nesuglasica, koje su kasnije bile razjašnjene. Sada je vreme za novi početak, a Ucal bi mogao biti prava osoba koja možete doneti bolje dane za ovu organizaciju.

Related Articles